COVID-19 Koronaviruksen vaikutukset ISD ryn toimintaan ja tapahtumiin

Imatran Sosialidemokraatit ry noudattaa alla olevaa puolueen ja piirin ohjeistusta kokousten ja tapahtumien suhteen. ISD ry:n suunnitellut tapahtumat ja kokoukset siirtyvät myöhempään ajankohtaan, josta ilmoitamme kun ajankohdat varmentuvat. Yhdistyksen puheenjohtajiston päätöksellä mm. kevätvuosikokous siirtyy maaliskuulta myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Vapputapahtumien toteuttamisen osalta seurataan tilanteen kehittymistä ja tilaisuuksien toteuttamiseen tulee lähempänä ohjeistus puolueelta.

Hyvät SDP:n jäsenet Kaakkois-Suomesta!

Maan hallitus on eilen linjannut ohjeistusta COVID-19 viruksen (Korona) leviäimisen ehkäisemiseksi. Ohjeistus tulee ottaa vakavasti. Myös SDP on linjannut ohjeistuksen vaikutuksia puolueen toimintaan. Tulevan viikonlopun järjestöpäivät ja puoluevaltuusto perutaan. SDP peruuttaa myös kaikki pienemmät yleisötilaisuudet pääsiäisen yli ja järjestää vain välttämättömät sääntömääräiset kokoukset.

Kaakkois-Suomen piiri noudattaa myös puolueen linjaa ja peruu kaikki yleisötilaisuudet sekä kokoukset tällä tietoa pääsiäiseen asti. Peruutus koskee myös ensiviikolle (19.3.) suunniteltua ylimääräistä piirikokousta. Kevätpiirikokous pidetään tällä tietoa aikataulun mukaisesti 25.4. ja puoluekokousedustajat vahvistetaan kevätpiirikokouksessa jonka jälkeen pidetään puoluekokousedustajien järjestäytymiskokous. Mikäli ohjeistukset tulevien viikkojen aikana muuttuvat, toimimme tietenkin sen mukaisesti.

Puolueosastoja ohjeistetaan myös toimimaan puolueen ohjeen mukaisesti ja pidättäytymään sellaisten tapahtumien ja kokousten järjestämisestä, jotka eivät ole välttämättömiä. Viruksen leviämisen ehkäisyksi vaikuttava toimi on välttää lähikontakteja.

Tätä ohjeistusta noudatetaan nyt pääsiäisen yli ja pidemmälle menevien tapahtumien tilannetta arvioidaan myöhemmin viranomaisten ohjeita kuullen ja noudattaen.

Kun kokoustoiminta hiljenee, voimme toimia aktiivisesti muun muassa sosiaalisessa mediassa, kirjoittamalla ja pitämällä yhteyttä toisiimme. Tilanne on poikkeuksellinen, mutta maltilla ja ohjeita noudattaen eteenpäin.
Scroll to Top