Imatran Sosialidemokraattien Vapputervehdys

Arvon imatralaiset! Hyvää vappua ja tervetuloa yhteiseen sosialidemokraattiseen vappujuhlaan!

Imatran sää piti olla tänään märkä ja kolea säätiedotuksen mukaan. Nyt kuitenkin aurinko paistaa ja teitä on runsaasti paikalla. Kiitos!

Meillä Imatralla asuu tällä hetkellä aikalailla tasan 25 000 henkilöä. Vuonna 1979, kun väkiluku kääntyi laskuun ei ole yhtään plussa vuotta ollut. Viimeiset vuodet kertovat edelleen karua kieltä Imatran väestökehityksestä, kun 400 ihmistä on poistunut vuosittain.

Mielestäni Imatran kaksi tulevaisuuden ratkaisevaa sanaa ovat tällä hetkellä Koulutus ja Työpaikat. Näitä jos ei ratkaista Imatran eduksi, niin edessä on Imatran laihat vuodet.

Itselleni vappu on aina muistutus siitä, että koulut on käyty ja olen työelämässä kiinni. Kaikilla ei valitettavasti aina näin ole.

Hyvät ystävät,

kuten sanottu, vappu on opiskelijoiden ja työväen juhla. Opiskelu- ja työelämän vaatimukset ovat joiltain osin nykyään kohtuuttomia. Henkilöiden, joilla on joko fyysisiä tai psyykkisiä haasteita elämässään, on yhä vaikeampi saada opiskelupaikka, työllistyä tai pysyä työelämässä.

Työ antaa toimeentuloa, työ on myös muiden syiden vuoksi, tärkeää ja se on yhteiskunnassa kiinnipitävä voima.

haluan toivottaa teille kaikille hyvää vappua Imatran sosialidemokraattejen puolesta! Uskon, että tekemällä aktiivista kuntapolitiikkaa ja olemalla reilusti ylpeitä omista saavutuksistamme, meillä on suuret mahdollisuudet saada lisää aktiivisia demareita mukaan toimintaan.

Kiitos!

Kirjoittaja Jani Telkkä

Scroll to Top