Imatralainen SDP:n kansanedustaja Niina Malm asettuu ehdolle kuntavaaleissa 2021

Imatralainen SDP:n kansanedustaja Niina Malm asettuu ehdolle kuntavaaleissa 2021

Niina Malm;

”Päätökseni kuntavaaliehdokkuudesta on roikkunut, koska ajankäyttöä on mietittävä enkä halua tehdä asioita puolilla valoilla. Kuitenkin Imatra on minulle rakas ja haluan jatkossakin olla mukana päätöksenteossa.

Imatran tulevaisuuden haasteet ovat isoja mutta niin ovat mahdollisuudetkin. Imatra on kaunis kaupunki ja meillä on valtavat mahdollisuudet kehittyä vetovoimaisena kaupunkina.
Sijaintimme EU:n ulkorajalla, upeat Saimaan rannat, luonto- ja pyöräilymatkailu ovat valtteja, joita ei ole hyödynnetty tarpeeksi.
Haluan olla mukana kehittämässä Imatraa entistä menestyvämmäksi, vihreäksi teollisuuskaupungiksi, joka houkuttelee ihmisiä vierailemaan ja viihtymään ja parhaimmassa tapauksessa muuttamaan tänne Nizzan ja Nuorgamin välille, kuten E10 meidät sijoittaa”.

Ilkka Nokelainen;

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että kansanedustaja Niina Malm asettuu ehdolle tulevissa kuntavaaleissa. Imatralla on tulevalla valtuustokaudella haasteita, joiden menestyksekäs hoitaminen vaatii vahvaa verkostoitumista ja yhteydenpitoa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Niinan luomilla yhteyksillä on iso merkitys mm. alueen työllisyys-, koulutus- ja elivoima-asioiden hoitamisessa”.

Lisätietoja

Kansanedustaja Niina Malm puh. 0400 588978
Imatran Sosialidemokraatit ry:n puheenjohtaja Ilkka Nokelainen puh. 040 5930552

Scroll to Top