Imatralla moni asia on hyvin…

Tänä covid-epidemian aikana arvostukseni ja kiitollisuus Imatraa synnynkaupunkiani kohtaan on noussut suuresti. Tulimme mieheni ja koiriemme kanssa tänne viime keväänä kokonaan. Koronaa piiloon ja etätöitä tekemään.
Tämä on niin kaunis paikka , ulkoilla voi loputtomasti Vuoksen rannoilla, metsäpoluilla tarvitsematta varoa ihmismassoja, hengittää vapaasti.

Kuva: imatran kuvapankki.

Me imatralaiset käyttämme myös maskeja kaupoissa mukisematta ja pidämme turvavälejäkin.
Honkaharjun sairaala myös toimii hyvin näin kriisiaikanakin. Hoitoarvioon saa yhteyttä ja lääkäriin pääsee parin viikon sisällä. Hoitajat jaksavat palvella ystävällisesti. Tällainen oma terveysasema on korvaamaton kaupungille.

Ongelmiakin täällä on: -kävely- ja pyörätiet ovat hirveän huonokuntoisia ainakin Sienimäki- Mansikkala-Karhumäen -alueella. Olisi korkea aika korjata näitä kevyenliikunnan väyliä. Satsata kaikkien ihmisten liikuntamahdollisuuteen näin.
-Virastotalon esteellisyys myös täytyy pian korjata. Sisäänkäyntiovelle tarvitaan automaattiovi, jotta pyörätuolilla ja rollaattorillakin pääsee sisään. Kelakin siirtyy uuteen paikkaan, varmistettava tällöin, että valitaan esteetön toimitila.

Marja Vainikainen (os.Pelkonen)
Erityisopettaja KM
Kuntavaaliehdokas SDP

Scroll to Top