Leirintäalue vesistön ääreen Immalanjärvelle

Miltä kuulostaisi täydellinen leirintäalue keskellä luontoa, veden ääressä. Mahtavat ulkoilumaastot ja toimivat Vuoksenniskan keskustan palvelut, jossa palvelee Imatran suosituin kesätori. Kaikki tämä 1-2 kilometrin etäisyydellä, sekä helppo saapuminen valtatie kuudelta. Immalanjärvi ja sen ympäryspuitteet tarjoaisivat kaiken tämän. Ei pöllömpi vaihtoehto sanon minä.

Ilmakuvaa Immalanjärven alueesta. Kuva: Google Maps

Imatran nykyinen leirintäalue Ukonlinnan urheilumekassa ei mairittele ketään. Imatralla on nyt kiire miettiä tätä asiaa, joka olisi pitänyt hoitaa aikapäiviä sitten kuntoon. Kesämatkailu on Imatran alueella ollut aina suosittua ja toimiva leirintäalue pitäisi olla itsestäänselvyys tämän kokoisessa kaupungissa. Nyt olisi oiva tilanne käyttää tämä Immalanjärvi kortti ja tuoda leirintäalue arkisten palveluiden läheisyyteen.

Uutisvuoksi tästä avasi jo keskustelun, keskustelua käydään  myös sosiaalisessa mediassa. Imatran Seudun Perussuomalaiset julkaisi myös tästä aiheesta jo kirjoitukset. Tämä lienee nyt seuraava ”koirapuisto” aihe, joka tulee pysymään kesän ja syksyn puheissa.

Oma mielipiteeni on myönteinen tälle ajatukselle ja tätä vaihtoehtoa tulen kannattamaan. En ota kantaa siihen tulisiko tämä leirintäalue sijoittumaan Lietteen uimarannalle, Imatran Seudun Perussuomalaisten esittämälle paikalle. Järvellä kyllä riittää rantaviivaa toteuttaa tällainen unelma.

Jani Telkkä / ISD Ry

Scroll to Top