Niina Malmia esitetään ehdolle eduskuntavaaleissa!

Imatran Sosialidemokraatit aikoo esittää Kakkois-Suomen sosialidemokraateille, että Niina Malm on ehdolla vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Imatran sosiaalidemokraatit aikoo päättää ja esittää Niina Malmia ehdolle eduskuntavaaleissa. Imatra tarvitsee jatkossakin vahvaa sosialidemokraattista edunvalvontaa.

Turvallisuuspoliittinen asemamme on kokenut muutoksen. Ensin terveysturvallisuus koronakriisin takia ja nyt kokonaisturvallisuutta Venäjän hyökkäyssodan takia. Tarvitsemme jatkossakin ääntä eduskunnassa joka tulee kirjaimellisesti valtakunnan rajalta. Taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti johdettua politiikkaa on tehty Marinin hallituksen johdolla. Tähän hyvä lisä on puolueen varapuheenjohtajuus joka Malmilla on. Tulevaisuudessa työ ja ympäristö-sekä ilmastokysymykset myös puhuttavat ja näihin kysymyksiin Malm on vastannut Kaakkois-Suomen vihreää teollista osaamista nostamalla esille väsymättä.

– On ollut ilo seurata Niinan työtä ja vaikuttamista Imatran, sekä Etelä-Karjalan hyväksi kuluneella kaudella. Oikea henkilö, oikealla paikalla. Niina on selvinnyt kiitettävin arvosanoista työstään ja ehdottomasti tulemme esittämään häntä ehdolla, sekä tukemaan häntä täysin jatkossakin, Imatran Sosialidemokraattien puheenjohtaja Jani Telkkä toteaa.

-Olen tietenkin imarreltu ja otettu puheenjohtajan sanoista ja tuesta. Vaalikausi on ollut poikkeuksellinen. Tulen ottamaan luottamuksen jäsenistöltä nöyränä vastaan, jos minua esitetään ehdolla, Sekä lähden iloisin mielin tekemään vaalityötä. SDP on aloittanut suurten uudistusten tekemisen ja se palaute jota mm amiksen opiskelijoita tulee oppivelvollisuuden uudistamisesta antaa hyvän tuen jatkaa työtä.

Lisätiedot:
Jani Telkkä
janitelkka@outlook.com
+358 44 352 9070

Scroll to Top